resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12677
    11 haziran 2017'de yaptığı basın toplantısı'nda imalarını, kastettiği kişileri vs anlamamak için ya gündemi iyi takip etmemek ya da art niyetli olmak lazım. adam açık açık rıdvan ve çevresindeki bazı avaneler, federasyona bizim üzerimizden yol yapıyor dedi. keza arda olayında da, yiyorsa yüzüme söyler imasında bulundu. kavga sırasında olay kendisine uçakta farklı aksettirilmiş, kendisi kavganın olduğu bölümden uzakmış. arnavutluk'a inip, arabaya bindiklerinde her şey detaylı olarak anlatılmış. olaydan sonra arda'yı sabah olur olmaz şutladım dedi.

    bunun dışında mesele sadece pirim meselesi değil dedi. takımın içinde belirli bir yeniçeri gurubu olduğundan bahsetti. bu yeniçeri gurubunun başının arda, kökü ise rıdvan olduğunu belirtti. rıdvan'ı bu konuda ince ince destekleyen gazeteciler olduğunu belirtti. sabah sabah aklıma gelen bunlar şu an.

    ayrıca ne bekliyordunuz? hala dünya kupası elemelerini geçme şansı olan bir milli takımı, isim vererek magazin gündemine taşımasını mı? millet istiyor ki fatih terim çıksın bas bas bağırsın, küfür etsin bu adamlara. öyle bir dünya yok arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın