resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12646
    ya kusura bakmayın da siz nerenizle dinliyorsunuz acaba? yok kıvırıyor, yok bilmem ne.

    al benim aklımda kalan, benim anladığım birkaç çok önemli mevzuyu yazayım.

    1. hoca diyor ki, mevzu sadece prim değil. siz diyorsunuz ki e prim değilse ne, niye açıklamıyor. açıkladı adam en başında. euro 2016'da bir grup futbolcu diyor ki(turan tayfası) fatih terim'in yardımcıları basına bizim aleyhimizde bilgi sızdırıyor diyor. (hande sümertaş) hoca bunu söyledi en başında, bundan ala sorun mu olur bir kampta yaşanacak? daha sonra ne dedi, hepiniz buradasınız hande sümertaş'tan bir bilgi alan var mı, varsa şimdi söylesin. kimseden ses yok. bu 1. önemli mevzu, dakika 1 gol 1 oldu zaten.

    2. prim mevzusu ne, onu da öğrendik. prim 150 bin euro belirleniyor, 500 bin euroya çıkıyor. bunları gene kesmiyor, 650 bin euro için bazı kişilerle pazarlıklar yapılıyor. (ismini hatırlamadığım bir kişiyle arda bu konuyu konuştu dedi zaten hoca)

    3. bilal meşe mevzusu için ne dedi? seni bu uçağa alanın amına koyayım küfrü edildi mi edilmedi mi? hoca şöyle bir şey söyledi kimsenin dikkatini çekmedi sanırım. arkamdan konuşulanları bilemem, şu anda sizin de arkanızdan konuşanlar olabilir siz de bilemezsiniz. ama bir durum varsa yüzüme söyleyebiliyorsa söylesin, ben burdayım, yerim yurdum belli dedi. bilmem anlatabiliyor muyum diye de ekledi, mesaj gayet net herhalde.

    4. arda turan'ın terim'in bir sözünü yanlış anlayıp kendisine tavır koyduğunu söyledi. terim ne demiş "barcelona'da oynayan oyuncular bile egosunu bir kenara bırakıyor." arda ne anlamış? "barcelona'da oynayan oyuncular egosunu kenara bırakmalı." benim odam şurada, istediği zaman gelip bana sorabilirdi, sormadı dedi. hatta ona benim lafımı dışarıdan bazı kişiler öyle aktardı dedi. o lafın da kime gittiğini arda bilir zaten.

    5. arda turan kendisi için istemedi primi, burak'ın primini isterken sesini çok yükseltti dedi.

    daha da devam ediyor devamını yazmayacağım ama dikkatli dinleyin bence. gayet net konuşuyor hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın