resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12626
    şu ana kadar konuştuklarından benim anladıklarım şunlar;

    * bir oyuncu kulüp takımındayken çok daha rahat terbiye edebilirsiniz. fakat milli takımda hem oyuncuyu sürekli göremediğinizden, hem de dışarıdan müdahalelerle oyuncu hakkında gerekeni yapamıyorsunuz.

    * euro 2016'da sadece pirim değildi mesele, başka meselelerde vardı. pirim meselesi olayın artık kaynama noktasıydı.

    * uçağa o arkadaşları ben aldım. almak zorundayım da, çünkü gazeteciler tff'ye kendi paralarını ödeyerek uçağa biniyorlar. burada arda'nın küfürüne gönderme yaptı.

    * hande hanımı örnek göstererek, basına bu olanları sızdıran ben değilim dedi. buna ihtiyacım yok imasında bulundu. yani bir nevi o kadar düşmedim demek istedi.

    * 650 bin euro prim muhabbetini ilk başlatan demirören'miş. konya'da maçtan sonra bunu söylemiş. beşiktaş'ın bir kaç sene önce neden dibe battığını çok daha iyi anlıyoruz böylece. sırf guruptan çıktılar ve turnuvaya katıldılar diye adam başı 650 bin euroluk prim.

    * arda'yı neden tekrar takıma dahil ettiği konusunda tatminkar konuşmadı. fakat kendi isteğiyle olmadığını vücut diliyle belli etti gibi.

    ek olarak hocaya federasyon bayağı baskı yapmış gibi konuşma konusunda. keşke hiç yarın konuşacağım demeyip, sıcağı sıcağına patlatsaydı. ukrayna ile berabere kalıp, izlanda'ya kaybedersek felaket olur dedi. milli takımı silmiş gibi kafasından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın