resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12616
    bir basın mensubu açık açık sordu soruları (prim, arda gerginliği gibi); emin olmamakla birlikte hoca biraz kıvırıyor gibi geldi bana. arda'yı aleni eleştirmiş olduğu bir yorum (barcelona'da oynasa bile egolarını bırakıp gelecek) için eleştirmedim tam tersi övdüm o bile egolarını bırakıp gelir dedim dedi. hocanın anlattıklarından yine bir bok anlayan yok; arda ile aralarında resmen sebepsiz sorun çıkmış anlaşılan. arda gelip konuşabilirmiş ama konuşmamış; gereksiz kapris yapmış demeye getirdi.

    edit: salakmışım. ulan açık açık konuşamıyor hoca, sürekli kıvırıyor, çok net söylüyorum ayaklarında bir bok söylediği yok!

    edit2: hoca zamanla açıldı, önce çok eveledi geveledi; sonra kıvırmayı bırakıp birkaç sağlam geçirme yaptı. yine de birkaç nokta var konuştuklarında içime sinmeyen: yıldırım demirören kısmı zaten çok itici ama; ardaya eleştiride bulunumadım övdüm ben onu dediği videoyu bulan varsa bir paylaşsın burada kesinlikle doğru söylemiyor diye hatırlıyorum; oysa arda'yı net eleştirmişti bugün ağız değiştirdi; bir de göksel gümüşdağ ve rıdvan dilmen isimlerini keşke açıkça söyleseydi keşke!
App Store'dan indirin Google Play'den alın