resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12553
    kendisini her zaman saydım, sevdim hiç bir zaman galatasaraylılığını sorgulama gafletine de düşmedim. ancak volkan babacan'ın muhabir dövme olayından sonra milli takıma çağrılmasıyla beraber nazarımda sıradanlaşmıştır. volkan ve diğer başakşehirli futbolcular muhabirle öpüşüp barıştığı için mi bir tavır alınmadı? 5-6 kişi bir muhabire tekme tokat dalmanın telafisi sadece bir özür mü? bir özür yaşanan gerçekleri değiştirebiliyor mu? tabi bu olayda kavga edenler aynı zihniyetin oyuncakları a spor ve başakşehir yöneticisinden tut çalışanına malum zihniyetin eseri. kendi aralarında olayı büyütmemek ve uzun'u kızdırmamak adına olayı kapattılar. ancak ne olursa olsun milli takım futbolcusunun gidip orada takım arkadaşlarıyla muhabir dövmesiyle şimdi uçakta arda'nın gazateciye saldırması, küfr etmesi, boğazını sıkması arasında ne gibi fark var? bence zerre farkı yok.

    neyse gelelim arda olayına ve konuşacağım tatavasına. hoca, madem arda'yı paketleyip gönderdin ya tüm gazetecilerin gözü önünde yeri burası değil diye ayırmaya çalışan insanlara "tam da yeri burası" diyen caner erkin'i neden yollamadın? ha birde her şey olup bittikten sonra arda yoksa bende yokum diyen burak yılmaz o ne olacak? milli takımın amacını, ruhunu, değerini kavrayamamış eş dost kahvesi zanneden bu tipler ne olacak? bu dünyada her zaman insanlığa kraldan daha çok kralcı olanlar zarar vermiştir.

    şimdi tutup da bu adamlar kosova maçından sonra gönderilirse o da sıkıntı bu adamların takıma fitne, fesat karıştırdığı apaçık ortayken beklemek niye? huzuru daha çok bozmalarına neden göz yumulur ne amaçlanmaktadır? ya da tüm bunlar yaşanırken gerçekten olaylara at gözlüğüyle bakılıp sadece olayların odak noktası arda turan olarak mı görüyor terim? ha gerçekten böyle görüyorsa bizim kurt gerçekten kocamış.

    terim'in malum kişinin isteği üzerine milli takımın başına getirildiğini şimdi de dayatma ile orada tutulduğunu biliyoruz da kadro dışı bıraktığı topçuları dahi gönlü olmadan çağırmak zorunda kalıyorsa olay zaten bitmiş.

    yarın yapacağım dediği konuşmada saatlerce konuşup aslında hiç bir şey anlatmayan klasik fatih terim konuşması olacaksa hiç konuşmasın daha iyi. ha her şeyi olduğu gibi anlatırsa bazı kelleler gider. onlardan biride kendi olur mu hiç kestiremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın