resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12509
    https://twitter.com/...s/872399677207060481

    buradaki "onu çekme bunu çek" muhabbeti hakkında konuşmadan önce el hareketlerinin ve konuşulan konunun iyice anlaşılması gerekiyor.

    durum: içeriye basın mensubu olmayan biri giriyor ve "basından olmamasına rağmen" fatih terim'e soru soruyor. fatih terim bu yüzden sinirleniyor ve oradakilere "onu çekmiyorsunuz bunu çekiyorsunuz" anlamında "onu çekme bunu çek" diyor. bu sözü söylemeden önceki el hareketlerini izlerseniz, konuyla alakasız konuşurken de eliyle aynı yeri işaret ettiğini görebilirsiniz. burada fatih terim mevcut durumun çekilmemesinden bahsediyor. yıllar öncesinin olayını buralara mesnetli bir şekilde taşımak birilerinin algı oyunundan başka bir şey değil.

    ek: fatih terim'in geçmişi sanki bilinmiyormuş gibi bir de twitter flood'larına konu edilmesi de ayrıca trajikomik. bunları bilmeyen yazarların ortaya dökülmesi de sözlüğün yaş ortalamasının "uefa kupasını görmeyen nesil"e indirgendiğinin en büyük göstergesi.

    sizin fatih terim'in geçmişini bilmemeniz, fatih terim'in geçmişinin saklandığı anlamına gelmez. bu insanın kim olduğunu, nasıl biri olduğunu belli bir yaştaki herkes biliyor zaten. sanki toprak kazılmış da maden çıkarılmış, değerli bir bilgi bulunmuş gibi ortaya dökülüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın