resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12501
    itin köpeğin karşısında tabi ki destekleyeceğim galatasaray efsanesi. zaten bu puştlara mesajını aldım saçmalığında prim vermemesi bile terim'in tarafını tutmak için yeter de artar.

    sıçtığı bok daha denize ulaşmamış hıyartolar galatasaray'a ne vermiş? takımda oynadığı 5 yıllık süreçte şampiyonluktan başka her şey yaşanmış. yabancılara pas vermemek, grupçuluk, takıma kankisini transfer ettirmek, tescilli galatasaray düşmanlarının götünün dibinden ayrılmamak ve daha neler neler.

    terim, demirören'le poz vermiş de bilmem neymiş. demirören kim arkadaşlar? bugün var yarın yok. terim ise hep olacak. kaldı ki paranın olduğu yerde dediğiniz adam daha geçen seneden def etti bu pislikleri milli takımdan ama oradan buradan gelen telefonlar yüzünden bu kararın arkasında duramadı. milli takımı pisliklerden arındırıp genç oyuncularla yürüyecek tek adam terim'di ama siyaset ve medya yüzünden bu fırsat değerlendirilemedi. istifa etti kabul edilmedi.

    ama göreceğiz. şunun şurasında 5-6 ay sonra şenol güneş, terim'in yerine milli takımların başına geçecek. o güneş'in ne maaşı sorgulanacak ne de akp'li ilan edilecek. çünkü olay terim değil, galatasaray düşmanlığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın