resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12489
    kendisini takımın başında görmeyi çok isterim. isterseniz seri eksiye boğun bu gerçek değişmez. şu an yerli oyuncuların hepsinden posta yemektedir. dünkü çocuk ahmet ve emre'den bile. işte tam da hepsinden en güzel şekilde intikam almasının tam sırası. ne kadar kırgın da olsak burası onun yuvası. gel küllerinden yeniden doğ. bırak milli takımları onların olsun, sana galatasaray yeter.

    https://www.youtube.com/watch?v=AiOJr4EyUH8 şu sahnede olduğu gibi sahipleniriz seni.

    şu an gelirse ahmet çalık, selçuk, hakan balta ve arda'ya destek veren hangi yerli varsa anında kapının önüne koyar. sırf "hass... ne yaptık lan biz. o son insta yı yapmayacaktık" dedirtmek için bile gelmesi güzel olur. bu sefer gelsin ve hiç gitmesin. morpheus gelip hap önerse bile gitmesin. tokatlasın tinercileri, tokatlasın şikecileri, tokatlasın gücün yanında olan yerlileri.

    6 haziran 2017 terim için milat oldu. herkesi tanıdı bugün. kendisine kılıç çeken yerlileri de, başkan olmak için çocukları gazlayanları da, tespihçileri de, taraftarlarının nefret ettiği yerli gereksizleri de tanıdı bugün. ve ben terim'i tanıyorsam bunun intikamını öyle bir alır ki. bu günler de geçer hocam. çok uzatma, yolu biliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın