resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12436
    2018 dünya kupası'na gidemediği gün bir sürü eleştiri gelecek sonra da istifa edecektir. birkaç ay dinlenip, 2018 seçimli genel kurulunda aday olacak olan başkan adaylarından seçilecek olanın yeni galatasaray teknik direktörü olacaktır. yine kurtarıcı rolünde olup, yine aslolan galatasaraydır, burası benim yuvam, ben galatasaraylı fatih'im falan sıradan söylenecektir.

    2018-2019 sezonu'nda da galatasaray'ın başında olacaktır ama bu sefer karşısında onu çılgınca seven bir kitle olmayacaktır. en azından mide sahibi olanlar. yine düşmüş galatasaray'ı ayağa kaldırmış, yine en iyi olacaktır.

    bağzıları şunları unutacak, hayat devam edecektir.

    http://i.radikal.com.tr/...fft64_mf1780016.Jpeg

    ekleme:

    -ünal aysal fatih terim'le sözleşme uzatmak istediğinde fatih terim'in "birileri mutlu olsun diye imza atacak değilim" demesi,

    -tff kendisine 9 maç ceza verirken, oyuncularına (melo, engin) ayrı kendisine ayrı saldırırken, hakemi, kurulları her türlü üzerine oynarken o bahsettiği basın toplantısını bir türlü yapamaması vs unutulmasın.

    6 şampiyonluğu, avrupa kupası'nı, türkiye kupalarını, şampiyonlar ligi zaferlerini unutacak değiliz ama birazcık da galatasaray değerleri hatırlansın, yapılanlar, yapılmayanlar unutulmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın