resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4138
    2 senedir taraftarının başının eğik gezmesine sebep olan zat.

    ya o kadar nefret doluyum ki sana karşı, o kadar tiksiniyorum ki senden. seneye dünyanın en iyi kadrolarından birini kursan da, bu takım avrupa ligi'ni, türkiye ligini falan süpürse de senin en acılı şekillerde ölebilmen için dua edip duracağım her gün. yaptığın hiçbir hareketin galatasaray'a faydası yok. bu kulübün içini boşaltıp ayaklar altına alıp arsalarını peşkeş çekip görevini tamamlayınca gideceksin, artık herkes farkında ama galatasaray taraftarı organize olamayan bir taraftar kitlesi olduğu için rahat rahat takılıyorsun.

    ya rabbim senin bin belanı versin, bu mübarek aylarda en büyük dileğim bu ya. şu kulübü daha fazla batıramadan, daha fazla bizi utandırmadan geber git diye bekliyorum yemin ederim ya. sana olan nefretim günden güne o kadar büyüyor ki yaptıklarını ve yapabileceklerini aklıma getirince yemin ediyorum gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor ya. sen nasıl utanmaz, nasıl arlanmaz, nasıl yalancı bir insansın ya? türkiye'nin en büyük marka değerine 2 senedir bunları nasıl yapıyorsun ya? yastığa başını koyduğunda nasıl rahat uyuyorsun ya? yazıklar olsun seni oraya getirene de, seni orada tutana da.

    öl ya öl. acılar içinde öl ya. ölmeni istiyorum ya. nefret ediyorum senden, binlerce on binlerce kez nefret ediyorum ya. öl ya allah rızası için öl ya. istifa falan yetmez, senin nefes almaman lazım ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın