• 16718
    hiçbirinin yapılmayacağını bilmeme rağmen reçetesini yazıyorum:

    öncelik sırasıyla teknik direktör, orta saha, stoper, santrfor, sol bek ve sağ bek eksiği olan takım.

    igor tudor yetersizliğine karşın kendini çok beğenen ve yıldız oyuncuları kontrol edemeyen bir adam. yollar ayrılmalı.

    selçuk inan, semih kaya, pedro cavanda nigel de jong, sabri sarıoğlu, lionel carole ve eray işcan isimli futbolculardan ivedi şekilde kurtulması gerekiyor. bunların açıklamasına gerek yok.

    serdar aziz kronik sakat olduğu için gönderilemez durumda. ne yapacağız bilmiyorum.

    ahmet çalık, semih kadar kazma olmamakla beraber kesinlikle boş bıraktığın an takım karıştırma potansiyeli olan bir tip. ayrıca semih kadar kazma olmamak ciddi bir başarı değil. bir şekilde kurtulmak gerekiyor.

    yasin öztekin sürekli yaptırdığı maaş, menajer, hoca gerginliklerinden kurtulması şartıyla takımda kalmalı. tabii ciddi bir konuşma için takımın başında ciddi bir başkan ve yönetici lazım.

    sinan gümüş'ten benim hiç umudum olmasa da maaşını ve kısmi potansiyelini düşünüp kiralık göndermeyi denemeliyiz.

    kulüp sürekli sneijder ve bruma gibi işleyen oyuncular hakkında olumsuz haber yaptırmayı kesmeli. yapanlarla uğraşmalı. muslera'ya falan abuk subuk cezalar vermemeli.

    linnes hem sağ beki hem sol beki yedeklemesi ve iş ahlakının olması bakımından olumlu bir futbolcu. kalsın derim.

    cenk ile kaleci antrenörümüz her kimse ciddi şekilde ilgilenmeli. kupa maçlarında gördüğüm adamla gerçekten bu iş olmaz ancak herifin potansiyeli az da olsa var. kendine gelmesi sağlanmalı.

    josue 8 numarayı yedeklemesi bakımından bir sene daha kiralanabiliyorsa kalmalı.

    federasyon ile hakem kararları konusunda bu seneden bir kolaj yapılarak ciddi anlamda konuşulmalı. gerekirse bu konuda aziz'le de iş birliğine gidilmeli. beşiktaş bu sene benim lig tarihinde gördüğüm en ciddi şekilde kollanarak lig şampiyonu oldu. aptal bir "iyi takım hakemi de yener" goygoyuna kurban gitmemeli.

    tüm bunlar için iki lafından ikisi de yalan olmayan, üzülerek söylüyorum ki içinde bulunduğu ortamın maskarası olmayan, güvenilir ve iş bitirici bir başkan ve yönetim gelmeli. dursun özbek yönetimiyle gerçekten bu iş olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın