resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5149
    önce yönetim ve maşasının gitmesini, sonra kendisinin gidip gitmeyeceğini, ne kadar edip etmeyeceğini konuşmalıyız bence. algımızı, konsantrasyonumuzu kök sebeplerden uzaklaştırmayalım. bu yönetimin atacağı her adım art niyetlidir. olcan'ın sözleşmesini usulsüz bir şekilde kim fesih ettiyse o versin tazminatını, bruma'nın buna alet edilmesine göz yummayalım.

    bu adam bu sene takıma fayda sağlamıştır, takımın en değerli oyuncularındandır. aynı şeyin yapılmasını izleyip, farklı sonuçlar beklemeyelim. üzerine basa basa, kendisi satılırsa o para çar çur edilecek, yerine bir tık altı diyebileceğimiz bir oyuncu bile gelmeyecek, bir de çapsızların çıkıp kimse kulüpten büyük değil demeçlerini dinleyecek olmamız da cabası.

    tabi ki her oyuncunun bir bedeli var, hakkında farklı görüşler var ama bu belirtilenler "normal şartlar altında". galatasaray, normal şartlar altında bir kulüp değil malesef uzun zamandır. iyi şeyler çok az, bunlara dört kolla sarılmak lazım. bu kulübün kuruluş amacı yabancı olmayan takımları yenmektir, bu sene de mevcut kadroda buna hizmet edebilecek yegane oyunculardandır bruma. tekrar ve tekrar, daha iyisinin gelmeyeceğini, ederinin üstünde satılsa bile o paranın hiç olacağını adım gibi bilmemden ötürü ben dursun ve şürekası gidinceye kadar kendisinin kalması taraftarıyım.

    iyi futbol, iyi futbolcular ile oynanır, spor kulüplerinin asıl amacı ve ekonomik olarak tek ayakta kalma yolu sportif başarı ve bunun sürdürülebilirliğidir. kasaba esnafı zihniyetli yöneticiler bunu anlamamakta ısrar etse de bu hiç bir zaman değişmeyecek.

    ben bruma'nın olası bir uefa çeyrek final maçında atacağı gole sevinmeyi, dursun'un kendisini 20 milyon euro'ya satmasına sevinmeye tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın