resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5142
    işte bruma için yapılan kap bildirimi.

    ------------
    sarı-kırmızılı kulüp, sporting lizbon'un yaptığı açıklama üzerine yeni transfer bruma'nın sözleşme detaylarını borsa'ya bildirdi.
    galatasaray sportif a.ş.'den kamuoyu aydınlatma platformu'na (kap) gönderilen açıklama şöyle:
    "çeşitli basın haberlerinde profesyonel futbolcu bruma transferi ile ilgili çıkan haberler üzerine, kamuoyunda yanlış anlamalara mahal vermemek için 3.9.2013 tarihinde yapmış olduğumuz açıklamayı aşağıdaki şekilde güncelleme ihtiyacımız doğmuştur:

    sporting clube de portugal-futebol sad profesyonel oyuncularından armindo tue na bangna (bruma) ile 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. buna göre, futbolcunun eski kulübüne (sporting clube de portugal-futebol sad) 10.000.000 eur bonservis ücreti ödenecektir. ayrıca, eğer futbolcu gelecekte başka bir kulübe satılırsa, futbolcunun satış fiyatı ve satış olduğu taktirde eski kulübüne satış gününe kadar yapılan tüm ödemeler düştükten sonra kalan tutar üzerinden hesaplanan %25'lik tutar eski kulübüne ödenecektir.

    ------------

    2014/2015 sezonunda şampiyonlar liginde gruplara kaldığımız için sözleşmedeki ek madde gereğince bruma'ya bir m € daha ödenmiştir. yani toplam ödenen 11 m €'dur. bazı ufak tefek bonuslar da eklenirse 11.5 m € civarında bir ödeme yapılmıştır sporting lizbon'a.

    şimdi bruma'nın satışı halinde, s. lizbon'a ödenen miktar düştükten sonra geri kalan miktarın %25'i tekrar s. lizbon'a ödenecektir.

    hal böyleyken, nevzat dindar gibi birtakım muhabirlerin toplam satış miktarı üzerinden %25 ödeneceğini iddia etmeleri en azından işlerini iyi yapmadıklarını gösteriyor. hiçbirşey bilmiyorsanız internetten kap bildirimine bakın.

    neyse bilinenin aksine 15 m €'ya satılırsa s. lizbon'a yapılacak ödeme
    sadece 940 bin € olacaktır. yani 1 m € bile değil.

    bruma için 1.800 m € kiralama ücreti aldığımızı da düşünürsek 15 m €+%15 'e satılması halinde net karımız 5 m € + %15 olacaktır ki hiç de fena sayılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın