• 7
    tek başına hiç birşey ifade etmez. önemli olanın borç-alacak farkı olduğunu düşünüyorum.
    arkadaş dursun özbek'i bir unutun bu satırları okurken konunun onunla hiç bir alakası yoktur bunu peşinen belirteyim. konu galatasaray'ın potansiyelleri ile alakalıdır.

    normal şartlarda http://kralspor.ensonhaber.com/...7/05/24/123_2209.jpg bu tabloya sevinmemiz lazım.
    borç alacak farkımız 792m. beşiktaş'ınki bizimkinin 2 katı yani 1.5milyar. fenerbahçe'nin borç alacak farkı yalan bilançolarla 920m. gerçek borçları dernek ve şirketi birleştirince beşiktaş'tan çok daha fazla.

    soruyorum şimdi. hadi bizim büyük meblağ kazanacağımız riva ve florya projesi varken (şartlar daha iyi olabilirdi tartışılır o ayrı) ve daha proje gelirinin 1/3ü kasaya girmişken (hadi diyelim yarısı), fenerbahçe ve beşiktaş'ın kısa vadede borçlarını ödeyebileceği projeleri nedir?

    beşiktaş şampiyon oldu şampiyonlar ligine gidiyor eyvallah ama bırakın borç ödemeyi geliri senelik banka faizlerine yetmiyor.
    fenerbahçe futbolda yok, baskette avrupa kupası var. peki geliri ne? 30mluk takım maaliyetine karşılık 1.2m euro gelir.
    peki borçlarını neyle ödeyecekler? rive veya florya projeleri mi var? yandex'den mi kazanacaklar? yoksa 1 milyon projesi mi? forma satışı?

    seneye fenerbahçe ve beşiktaş avrupadan men yerse kimse şaşırmasın. o çok övülen fikret orman kulüpten küfürlerle kovulursa kimse şaşırmasın.

    elmas çamura düşerse düşsün, değeri asla düşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın