• 87
    taraftarlarimizin bir konuda fikir birligine varmasina, hic olmazsa orta yolda bulusmasina vesile olabilecek takimdir. 16-17 euroleague sampiyonudur.

    o konu da su; farkli basliklar altinda benzer tarzda fikirleri okuyorum. "kadrolarinda yerli yok, turk mu oynatmislar da basariyi ulkeye adiyorlar". brans farkli olabilir. vurgu yapmak istedigim sey mantalite. yerli sevicisi hamza mi istiyoruz, yoksa pasaporta degil de liyâkate forma veren antrenorleri mi? tarihimizde en sevilen futbolcu kimdir anketi hazirlasak listenin ilk 10'una kac turk girer? sevmeyelim mi turklerden daha cok katki verdiler diye? veya 2013 real madrid eslesmesinde, 3-0'in rovansinda arena'da sahayi real'e 'biz' dar ederken, hepimiz o macla gururlaniyorken kadroda kac turk oldugunu o 'biz'in icinde kacimiz umursadi? sevinmeyelim mi kadromuzun hepsi neredeyse yabanciydi diye? tebrik et veya etme, turk takimi diyip destekle veya ezeli rakip diyip destekleme bu ayri. elestirirken biraz daha reel verilerden, hayatin gerceklerinden, oyunun kurallarindan ilham almamiz gerekli. senin umrunda miydi real'i 5'lemeye giderken kadrodaki turk sayisi? adamlarin niye umrunda olsun amk? kaptanlari turkmus de finalde sure almamis. la bizim kaptanimiz turk ve sabri olm saka mi yapiyorsunuz anlamadim ki.

    hamza'li karanlik cag aklima geldi delirdim yemin ederim yine. yazidaki tansiyon yuksekliginin sebebi budur. bu yonetenlerle zaten tansiyon hastasi olacagimiz garanti. bizim burnumuz boktan uzunca bir sure cikmaz arkadas. birinin futbolunu, digerinin basketbolunu izler izler kanallari zaplariz artik.

    edit: sona imzami eklemeyi unuttum.

    #yonetimistifa
    #durmasin
App Store'dan indirin Google Play'den alın