resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12416
    unal aysal'in eleman lafina alinmistir. sonrasinda, reisinin ve sikeci federasyon baskaninin milli takiminda arda, selcuk, burak, caner gibi kendisi kulubede kupalar kazanirken mahalle maci yapan yeni yetmelerin oyuncagi olmayi secmistir.

    hic gevelemeyin, ekim 2016dan sadece 7 ay gecti. fatih terim belkide hayatinda ilk kez geri vites yapti ve bu oyunculari milli takima tekrar cagirdi. sonra basin toplantisinda cevir kazi yanmasin durumu ortaya cikti.

    (bkz: verdigim karar icime sinmedi)

    fatih terim eleman lafina alinmistir tamam. ama elemani oldugun zaman ayar ustune ayar verdigin yildirim demiroren'ler, ridvan dilmen'ler simdi sana tvlerden "arda burak selcuk candir hocaa al bunlari takima sabrimizi zorlama" tadinda ayar cekiyor...

    sana eleman diyen adamin pesinden gitseydin bugun ne sen bu 30luk delikanlilarla ve saksakcilarla ugrasmak zorunda kalirdin, ne de biz dursun'a kalirdik. belki suan paralel evrende son dakikada kaybedip kahroldugumuz cl ceyrek finalini konusuyor veyahut ilk defa yari finale cikmanin coskusunu kutluyorduk sozlukte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın