resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5081
    zamanında kendisinden faydalanamamızın nedeni yabancı sınırı ve sakatlığıydı. ilk geldiğinde herkesin ağzı açık izlediği bir genç yetenekti. kupa maçlarındaki performansı yaşı için yeterliydi takımımız için ancak sakatlığı nedeniyle uzak kaldı. sonraki dönemlerde de yabancı sınırı nedeniyle forma bulamadı. muslera-sneijder-drogba-melo varken ilk 11'de yanılmıyorsam 5 ya da 6 futbolcu oynayabiliyordu, bu nedenle tercih edilemiyordu.

    dolayısıyla kendisinden ilk defa bu sene tam anlamıyla faydalanma fırsatı bulduk ve fazlasıyla da faydalandık. bonservisini karşıladı mı? soru işareti ancak potansiyeli olan ve yaşına göre futbolu yeterince olgun. şampiyonadan sonra bize değil de ingiltere'ye gitseydi daha da iyi bir durumda olacağı açık. hem kendini geliştirme şansı orada daha yüksekti hem de patates tarlası gibi sahalarda oynamayacağı için sakatlanma ihtimali düşüktü. yani zamanında ingiltere'ye gitseydi burada ağlama duvarı olacaktı.

    ben artık ülkemizdeki alzheimer hastalığının herkese yayıldığını ve kimsenin bu durumun farkında olmadığını düşünmeye başladım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın