resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3934
    şimdi onu bunu bırakalım. ben şunu merak ediyorum. bu adam en geç 1 yıl içinde def olup gidecek. peki gittikten sonra galatasaray'a verdiği zararın hesabı sorulacak mı abiler. zira geçen bir yerde okudum; aysal galatasaray'ı 2011'de aldığında ne kadar borç varsa 2014'te bıraktığında o kadar borç varmış.

    aradaki 3 yıl da elde edilen tonla sportif başarı var. dolayısıyla adam* çıkıp, "o başarılardan gelen gelirler, o başarılar gelsin diye yapılan yatırımlara gitti" derse ben adama 2. bir soru sormam. e şimdi bu dursun denen zerzevat galatasaray'ı alırken ki borcun üstüne bir sürü borç taktı, bunu yaparken de özellikle futbolda dip yaptık. yani ortada büyük harcamalar yapılıp elde edilmiş bir başarı da yok. ve en önemlisi galatasaray'ın yıllarca güvendiği riva ve florya arazileri de buhar olmak üzere.

    hasılı, bu adam el çektirilip gittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi kendi işine mi dönecek. yakasından tutup, "gel lan buraya, ver bakalım sattığın arazilerin hesabını, ne bu borcun hali" diye sorabilecek miyiz? hukuki bir yolu var mı bunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın