• 822
    universite 1.sinif yeni bitmis, sezonu firtina gibi geciren takim super finalde biraz tokezlemisti. belki bunda 40 sut cekip 2-1 yenildigimiz fener maci buyuk rol oynamisti o ayri.

    guney karolayna'dan new york aktarmasiyla istanbul'a donuyorum o gun. annemlere bana mac bitince sonucu soylemelerini tembih etmistim. jfk havaalaninda trenle thy terminaline dogru gidiyordum. bir telefon caldi ki annem. daha acmadan anladim sampiyon oldugumuzu zira aksi bir sonuc olsa annem geri aramaz. niye oglunun 12 saatlik yolculugunu zehir etsin ki. neyse acar acmaz "sampiyon cimboom" diye haykirdi. ben hemen skoru da sordum belki gelenegi bozmusuzdur diye. 0-0 bitmis. olsun o statta kaldidigimiz kupanin acisi 100 sene cikmayacakti.

    ucak yolculugum oldukca keyifliydi. thy o ucus icin uyelik istemeden ekonomi sinifina internet vermisti.ucakta yanimda oturan texas'da yasayayan turk bir kadin vardi. benim yasimda bir oglu oldugunu anlatmisti. muhabbet etmistik. buralara yolu duser de okursa selamimi iletiyorum.

    bu da boyle bir animdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın