resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3488
    kendisi zaten futbolcu egemen rejimin bir ürünü olduğundan gidişini destekleyip tudor'un gönderilmesine tepki koymak gayet de normaldir, tutarlıdır.
    zaten şu an tudor'a ihanet eden grup getirmedi mi riekerink hocayı?
    öyleyse bu durumda neyin tutarlılığı tartışmaya açılıyor?

    biz diyoruz ki darbelere hayır, yaşasın demokrasi! bazıları diyor ki ''e o zaman niye kenan evren'in cumhurbaşkanlığını desteklemediniz?''
    aynen böyle işte durum.
    tudor'a bundan böyle sonuna kadar destek çıkacağım. eğer ki bu futbolcuya dayalı düzeni bitirmeye yeminliyse isterse takımı küme düşürsün yine arkasındayım bu işi tamamlayana kadar. çünkü biz yine şampiyonluklara oynayacak güce geliriz gelmesine ama bu kangreni temizlemedikten sonra yine şampiyon olduğumuzun ertesi senesi 8.liğe oynarız.

    kesinlikle ama kesinlikle igor tudor basın toplantısında tek tek her şeyi ifşa etmeli, isim isim açıklamalı hainler mangasını.
    tudor'un ismini verdiği kişi sneijder olmuş, selçuk olmuş, de jong olmuş, sinan gümüş olmuş, tolga ciğerci olmuş hiç farketmez.
    o listede kimin adı gözükürse tez zamanda ibret olacak şekilde gönderilmeli.
    bıktık çünkü hep aynı durumdan.

    hamzaoğlu, mancini, prandelli, denizli dönemleri de araştırılsın. tek tek herkes dökülsün olayları ihanetleri.

    riekerink efendi'ye dönecek olursak, iyi insandı kötü insandısını kenara bırakıp sadece şunu söyleyebilirim. iltimaslar ve dikta rejimi ile geldiği galatasaray futbol takımına gözyumduğu adaletsizlikler, hak yemeler, yine iltimaslar yüzünden veda etmiştir. dikta ile geldi, kendisi de diktanın kurbanı oldu.
    ayrıca gayet de yetersiz bir antrenördü.

    konu hamzaoğlu veya denizli veya terim olsa ve yerli futbolcular egemen olsa florya'yı yakıp yıkacak anarşiye sahip insanların özneler sneijder-de jong- chedjou olunca futbolcuya dayalı düzene ses etmemesi hatta desteklemesi asıl sorgulanması gereken şeydir. adalet varsa herkese olmalı! yerlisi de egemen olamaz yabancısı da.

    yerli-yabancı yok burada, çünkü söz konusu galatasaray ise gerisi teferruat.
    isimler değil kulüp büyüktür.

    ne riekerink, ne selçuk, ne sneijder, ne chedjou, ne bruma, ne yasin, ne hamzaoğlu ne x kişi...

    aslolan galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın