resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12364
    burasi turkiye oldugu icin burda uzun vadeli plan kurulmaz. terim gelmesin, genc ve basaeiya ac bir hocayla alt yapidan gelecek genclerle galatasaray kullerinden dogsun fikri ise gercekdışıdır ne yazikki. al sana igor tudor. genc, basariya ac, futbolculuk kariyeri gayet ust duzey bir teknik adam. ama adam gelince 10 haftada kevgire donuyor. sonra da ac bak basligini bi tane destek yazisi gorebiliyor musun? burda yazarlari elestirmiyorum. burasi galatasaray, 5 yil bir sistem oturmasini bekleyecegin akhisar belediye degil. 2. olunca sene sonu hocanin gonderilmesini konusacak, yonetimi istifaya davet edecek kadar rijit bir camia. bu kadar basariya alismis. bu nedenle buraya gelen adamin her durumda basariyi yakalayabilmesi lazim. bu nedenle her basarisizlik durumunda siginilan tek liman fatih terim oluyor. cunku o gelince herkes basarinin gelecegibi biliyor.

    simdi yine terim gelmeli mi? bilemiyorum. zaten takimin anasini siktiler ne maclara bakasim geliyor ne de puan tablosuna. terim simdi gelirse dursun ve yancilarina guc kazandirir. o yuzden gelmesin istiyorum. iyice dibi gorelim. sonra belki akilli birilerine teslim ediliriz.

    ama bu genc ve vizyoner bir yonetim ve genc ve vizyoner bir hoca palavralarini gormeyelim bu sozlukte artik. cunku biz tahammul edemeyiz. bunu elestiri olarsk soylemiyorum. burasi galatasaray, burada her zaman sampiyonluk tek hedeftir. sistemini 5 yilda kuracak hocalari akhisara alalim. ne yazikki burada alt yas gruplarindan itibaren muthis bir sistem kurulsun ve basari beklensin fikrindeki adam dahi 2. senede sampiyonluk gelmezse kazan kaldirir. o yuzden samimi olalim. bizi sampiyon kim yapacaksa o gelsin. bu da 70 yasinda dahi olsa ne yazikki terimdir. bizim tek sikintimiz 2. terimimizi bulamamaktir. insallah camianin basarisiz deneyimleri arasindan bir baska terim cikartir bir 20 sene de onunla gideriz.

    kendimizi kandirmayalim samimi olalim. ha bir de her sene sampiyon olalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın