• 62
    (bkz: #2153628) galatasarayefendisi kardeşim benden önce tam da yazacağım şeyleri yazmış. 25 mart 2017 galatasaray mali genel kurul toplantısında sesimiz olan, galatasaray sk'nın taraftarlara açılmasını savunan, geleceğin galatasaray'ı gibi muhteşem fikirler sunan, yönetimi en güzel üslupla eleştiren değerli genel kurul üyelerimizden tunç üner, ali güvenç kiraz, m. yasin çakmak ve begüm özkan disipline sevk edilmiş.

    dursun aydın özbek yönetimi'nin şu yaptığı, tam da diğer camialardaki bazı başkanların tavırlarına benziyor, bizden olmayanı yok edelim anlayışı.

    bu değerli insanları twitter'da takip eden, konuşmalarını dinleyen herkes nasıl galatasaraylı olduklarını biliyordur. eğer bugün biz, kendilerine sahip çıkmazsak bugün sarı öküzü verirsek yarın bir tane bile muhalefet yapacak, sesimiz olacak kişi bulamayız.

    öncelikli ricam @gsdiriliyor hesabımızı takip etmeniz ve her tweetinize #galatasaraydiriliyor hashtagini eklemeniz. kendi içimizde yeterli sayıya ulaşınca diğer taraftar hesaplarıyla da iletişime geçerek organize şekilde twitter gündemine girebiliriz. bu bizi haber yapacak ve bu kampanyadan haberdar edecektir. bunun dışında dursun özbek'e ulaşmak için point otel'e mail atma planımız var. ünal aysal'a yapılan sayıya ulaşırsak bu da haber değeri taşıyacaktır.

    lütfen destek olduğunuzu görelim. bir tweet, bir e-posta 5 dakikanızı alır, biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen...

    http://img2.mynet.com/...ar-arena-kar-640.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın