• 20
    çoğumuz bir süredir bireysel olarak çeşitli yollarla protestosunu yapıyor. stada giden taraftar sayısı azaldı. fener maçında bile tribünler tam olarak dolmadı. store günlük gelen mesajlara bakarsak bayağı kötü durumda. yani taraftar kulübe maddi desteği minimuma indirerek yönetime mesajını verdi ama karşımızdaki insan müsveddeleri bize fan gözüyle baktığı için bu mesaj umurlarında değil. bırakın bizi, genel kurulda sayıca az olan genç arkadaşlarımızı bile umursamıyorlar.

    normal bir ülkede yaşasak bu yönetim daha fazla devam edemezdi. ancak hepimizin malumu olan türk futbolundaki kokuşmuş düzen nedeniyle, galatasaray'a tarihinin en kötü günlerini yaşatmalarına rağmen rahat rahat o koltuklarda oturmaya devam ediyorlar. basında hala dursun denilen garabeti ve yancılarını savunmaya çalışan isimler var. nedenini hepimiz biliyoruz. rivayı birilerine peşkeş çekmek için yıllardır süregelen senaryolar sonuca ulaşmak üzere. peşkeş çekilen kişiler bir sorun çıksın istemiyor. yönetim kurulundaki dinazorlardan biri istifa edemeyeceklerini söyleyerek çoktan itiraf etti bunu.

    ben işin riva'sında değilim açıkçası. ezelden beridir söylerim; galatasaray lisesi, riva'yı ve ada'yı alarak siktir olup gitsinler. tek isteğim galatasaray'dan ellerini çekmeleri. galatasaray onların anlayamayacağı kadar büyük bir marka. onlarsız yıllardır hedeflediğimiz seviyelere gelmek çok daha kolay. çünkü emin olun büyük çoğunluğunun umrunda değil galatasaray. futbol takımından 3 isim sayamazlar. basket takımı olduğundan haberleri bile yoktur. kulübün tonla sorunu varken genel kurulda şezlong konuşan insanlardan bahsediyoruz.

    bir taraftan siyasiler, bir taraftan genel kuruldaki dinazorlar tarafından korunan bu yönetime karşı bireysel olarak yaptığımız protestolar bir etkisini göstermiyor. sucuk tayfanın ne mal olduğu zaten belliydi. onlardan da protesto beklemek, hatta onların galatasaray taraftarını temsil ettiğini düşünmek büyük aptallık. bu nedenle hepimizin bireysel olarak yaptığı protestoyu, kitlesel olarak duyurmanın zamanı geldi. ben bu yolda ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın