• 2
    yapılması gereken şeyleri yapmamız için güzel bir projedir.

    sadece türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde 25 milyon taraftara sahip olan galatasaray spor kulübünü şu andaki mevcut başkan ve yönetimi, genel kurullara katılan 1000 kadar üyenin de desteği ile adeta komaya sokmuş ve koluna serumu bağlamıştır.

    galatasaray'ın gücü tarihinin belirli bir dönemine kadar elbette ki galatasaray lisesinden gelmiştir. ancak bu kabuk zaman içerisinde kırılmış ve sporun artık endüstriyel bir hale bürünmesinden itibaren galatasaray'ın lokomotif gücü diyebileceğimiz unsur taraftarı olmuştur. yani sen, ben, biz.

    bugün yapılması gereken de senin, benim, bizim, hepimizin metin oktay'ın tarif ettiği gibi "galatasaraylılık bir din, bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır" felsefesine sığınarak ve baba gündüz kılıç'ın "galatasaray halatı hep birlikte çekip, hep birlikte üzülüp hep birlikte sevinenlerin takımıdır" olgusuna da dayanarak bir, beraber hareket hareket etmemizi gerektirmektedir. birlikte üzülüp, birlikte sevinenler olarak.

    içerisinde bulunduğumuz kulübün yapısı, bu taraftarı sadece müşteri olarak görmektedir. en vahimi ise bu görüşü kulübü yöneten, kulüpte söz sahibi olan büyük bir çoğunluğun da kabul etmesidir. yani galatasaray'ın şu andaki olgusunda taraftar = müşteri.

    yapmamız gereken bu algıyı kırmak, bu algıyı değiştirmek.
    tarihinin neredeyse hiç bir döneminde bu kadar çaresiz, bu kadar çözümsüz kalmamış galatasaray'ı bir çözüme kavuşturmak.

    bunun için de öncelikle kulübü zincire vuran, toprağa gömmeye hazırlanan ancak bunların hiç birisini kabul etmeyen bu yönetimden kurtarmaya çalışmaktır. öncelikli hedef kulübü dursun aydın özbek yönetiminden kurtarmak ve gelecek hakkında bize yani taraftara umut verecek bir yönetim oluşturulması için gerekli baskıları yapmaktır.

    mocuishle kardeşime ön ayak olduğu için teşekkür ederim. ben de bu projeyi doğrudan destekleyen isimlerden birisiyim. ancak, sadece benim yada bizim desteklerimiz yeterli gelmeyecektir. bu yüzden yapmamız gereken öncelikle bu yapıyı değiştirmek, galatasaray'ın dirilişine katkıda bulunmak isteyen her taraftar kardeşimizi bir araya getirmek ve birleştirmek. bir olursak, beraber olursak, birlik olursak emin olun ki her şeyi değiştirmek bizim elimizde.

    bizi pasifize eden bu sisteme karşı birlik olma vaktidir.

    #galatasaraydiriliyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın