resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12336
    kendisinin gelmemesi duygusal sebeplerle isteniyorsa kimse bir şey diyemez. ben hocanın adını metin oktay'la, baba gündüz'le beraber anardım, artık anmam, anamam... demirören'le o pozdan sonra... bununla beraber, allah gecinden versin, öldüğünde ağlayacağım. bunu biliyorum. ama kim derse ki, "hoca ihanet etti, kalp kırdı, gelmesin", onu herkes anlamak durumundadır. hocanın oğlu bile olsanız ağzınızı açıp laf etmeyin, çünkü bu kırgınlık tamamen haklı bir sebebe dayanıyor.

    fakat diyorsanız ki, "sistem lazım bize", fatih terim niye kuramasın o sistemi? nitekim, fatih terim galatasaray'ı hiç de iddia edildiği gibi dağınık olmuyor. gayet sistemli bir hücum futbolu oynuyoruz. mehmet demirkol'un kullandığı "kaos futbolu" ifadesini çok seviyorum, o da bunu olumsuz anlamda kullanmıyor, ben de kullanmıyorum; bu da bir sistemdir, üstelik şimdiye kadar doğru kadro kurulduğunda işe yarayan bir sistemdir. "bize taktisyen lazım," diyorsanız, fatih hoca'nın bir özelliği taktisyenliği olmayabilir ama bu seviye bir hocanın taktik bilmediğini düşünüyorsanız boşverin siz futbolu takip etmeyin... kaldı ki, diyelim taktik bilmiyor olsun, banane yahu? adam iyi futbol oynatıyorsa, üstüne bir de kazanıyorsa, isterse taktik kelimesinin yazılışını bilmesin.

    uzun lafın kısası: kırgınım. gelsin istiyor muyum bilmiyorum. bildiğim tek şey, aklı varsa bu yönetim gidene kadar gelmez. gelecekse de mehmet özbek'in şehir dışına sürgüne gönderilmesini falan şart koşsun. bir mehmet özbek'le çalışacağına bin bülent tulun'la çalışmayı tercih eder muhtemelen kendisi de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın