aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4590
    kendi stadında 90+'da takımları gol yemiş (bkz: 23 nisan 2017 galatasaray fenerbahçe maçı), avuç içi kadar rakip taraftar saçma salak besteleriyle afedersiniz taşak geçiyor ve bu arkadaşlar da o ara oturuyor.

    5 dakika ya. 5 dakika. bak 6 değil, 5 dakika. 5 dakika o stadı "yönetim istifa" diye inlet, fener taraftarının sesini bastır benim için yeterli. 5 dakika ya. lan zaten herkes dolmuş, 3 kişi "yönetim istifa" diye bağırmaya başlasa sonu gelmez, ne olurdu yani ne kaybederdiniz? fener taraftarı taşak mı geçecekti "bak bi koyduk adamlar yönetim istifa demeye başladı" mı diyeceklerdi? lan 2 senedir diyoruz, yeni bir şey değil ki ya! ki bırak derlerse desinler, "bi koyduk herifleri susturduk 5 dakika şov yaptık" dedirtmekten iyidir.

    gelelim volkan konusunda. hadi hiç birinizin psikoloji bilmemesini anlarım. lan bu ayı her maç aynı değil mi? ana bacı sövdük, kafasına yağmayan madde kalmadı, neler neler yapıldı ama her yapılan bu şerefsizi gaza getirmedi mi? bunu bile bile niye bu karaktersizin daha iştahlı oynamasını sağlamaya çalışırsın? onu geçtim, saha içerisindeki sporcuya nasıl destek verilir bilmemek ne demek ya? oyuncuyu coşturmayı da bilmiyorlar yada unutmuşlar.

    2 senedir galatasaray tribünlerini hayretler içerisinde izlemekteyim. görünüşe göre daha onlarca sene de izlemeye devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın