resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3552
    beşiktaş'ı iki yıldır şampiyon yapan efsane bjk başkanı. bugün beşiktaş'ın bu kadar rahat şampiyon olmasının tek sorumlusu dursun bey'dir. hamza, denizli, jor gibi isimlere takımı emanet edebilmesi, potansiyeli olan ve takımı ileriye götürebilecek bir teknik direktör bulamaması ( tudor hariç) en büyük handikapları. yanlış transferler, yalan beyanatlar, rezalet anlaşmalar, kulübü kötü savunup ( kıyıya cesedi vuran aylan kurdi bebeğin fotoğrafıyla savunma yapması) ceza almanın önüne geçememesi, teknik direktör değişikliğinde zamanlamayı yapamaması, takımı çöp yerlilerle doldurmaya devam etmesi, beşiktaş'ın ersan'ı 7 milyona sattığı yerde kendisinin burak'ı 5 milyona satabilmesi, potansiyeli olan dembele ve kalinic gibi isimleri yeğeninin veto etmesi nedeniyle elden kaçırması, kulübü aile şirketine döndürmesi, futboldan anlamadığı belli olan yöneticilere florya'yı teslim etmesi vs. vs. vs. offff yazarken yoruldum ama adam bunların hepsini bize tek tek yaşattı. tüm bu yaşananlar bize zayıflatırken beşiktaş'ın güçlenmesinde oldukça etkili oldu.

    bugün fenerbahçe'nin bu kadar kötü olmasının bir sebebi de dursun bey'dir. aziz yıldırım'ın kıblesi galatasaray olduğu için bizim başarılı veya başarısız olmamız onun için çok önemlidir. eğer 2016-2017 sezonunda fener'le puan farkımız 8-10 olsaydı şimdiye dick'i 10 kere göndermişti. onun için beşiktaş değil asıl rakip galatasaray'dır. dolayısıyla bizimle puan farkı ne kadar azsa o kadar geç müdahale eder. bunun kanıtı aykut kocaman'la sezon ortasında anlaşmasına rağmen sezon sonunu beklemesidir. yoksa tudor'u apar topar getirdiğimiz gibi onlar da aykut'u öyle getirirdi. gerçi o zaman etik metik muhabbeti geçmezdi. sonuçta aykut onların öz evladı.

    galatasaray türk futbolunun itici gücüdür. bizim başarılı veya başarısız olmamıza göre rakipler pozisyon alır. biz bir yarışın içinde varsak o yarış en sonunda bizim olacaktır. beşiktaşlılar bunu iyi bildiği için deli gibi çekiniyorlar. bakmayın şimdi dalga geçtiklerine. 8 nisan 2017 trabzonspor beşiktaş maçında olası bir puan kaybı, 10 nisan 2017 başakşehir galatasaray maçında olası bir galatasaray galibiyeti beşiktaş'ı karıştıracaktı. ama olmadı ve beşiktaş, trabzonspor'u yendi.

    ah dursun ah. birazcık düzgün yönetseydin bugün beşiktaş ve fenerbahçe teknik direktör bakıyor olacaktı. galatasaray tarihinde bu kadar beddua edilen başka bir adam yoktur. şöyle bir sabah uyansan ve "hanım benden bu kadar, bırakıyorum başkanlığı" desen ne güzel olur ha?
App Store'dan indirin Google Play'den alın