resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12274
    survivor'a konuk mu olmuş neymiş. acun'a etmedik küfür bırakmaz bu tayfa amma gidip saçma sapan aptal programlarını de izlemekten geri durmazlar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahu? benim 3 yaşındaki yeğen de bunlara merak sarmış. birgün sedat oluyor birgün serhat oluyor, kimin kim olduğunu da bilmiyorum. gelmiş yanıma, sen hangisini tutuyorsun dayı diye soruyor. bizimkilere kızdım, saçma sapan şeyler izlettirmeyin diye. küçücük çocuklar işi gücü bırakmış, yok ayşe, fatma'nın arkasından konuştu, yok havuç sinsiymiş, yok turabi barzoymuş, yok ebesinin şeyi! tamam, herkes istediğini izlemekte özgür lakin böylesine aptal yarışmaları izleyip de acun'a falan laf söylemeyin. adam ne güzel sistemini kurmuş, yaptığı işler de işsiz güçsüz insanlar tarafından izleniyor. ama yook, o işsiz güçsüz insanlar yalnız değil, kendini o işsizlerden farklı gören, iş güç sahibi, okumuş insanlar da bunu izliyor işte. bakın bu bir dram, bu bir trajedi.

    ben bunun için gelmemiştim hocamın başlığına. az önce yine puan durumuna bakma gafletinde bulundum. yak gel hocam ne varsa. şenol güneş'in de demirören'in de, acun'un da ne hali varsa görsün. gel hocam gel. gel ve iti köpeği sustur. herkesin derdi galatasaray olmuş. yokluğumuzda it çakal, aslan kesilmiş. gel ve aslana aslan olduğunu hatırlat hocam. şu genç yaşımda kaldıramıyorum bu kadar küçülmeyi, bu kadar ezilmeyi. 2009-2011 arası yaşadığımız travmayı atlattık sayende, gel ve 2015-2017 travmasını da atlatalım.

    şu sıralar londra'yı bırakıp askere gitmeyi düşünüyorum. yedek subaylık çıkacağını bilsem koşa koşa gidicem ama 6 ay poşet askerlik zoruma gider. tıpkı bin euro verip dövizli askerlik yapmanın vicdanımı sızlatacağı gibi. her ne kadar yasal hakkım olsa da durum böyle. bu daha çok vicdan ve duygu meselesi benim için ama galatasaray'ın içler acısı hali de etkenlerden biri. sensiz geçen sezonların canı cehenneme. iyi kötü takımın son 20 yılını hatırlıyorum. en güzel günlerimizde sen vardın. evet, sensiz de güzel günler geçirdik, sensiz de güzel günler geçirmeye alışmalıyız ama allah gecinden versin o kara toprağın altına girene kadar bir yere gitme, kal şu takımın başında. beşinci olmaya da razıyız. gıkımız çıkarsa allah bizi taş etsin. en azından ite köpeğe maskara olmayız. biliriz ki er ya da geç başarı gelecektir. başarının en çok yakıştığı kişi de sensin hocam.

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/...c995e9646b7a4576.jpg
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/...4f00e58390f55dcc.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın