• 1075
    bildiğiniz gibi ülkemizde "doğduğun ve büyüdüğün yerin takımını destekleme" kültürü çok gelişmiş değil. hatta avrupa ile kıyaslarsak epey kötü diyebiliriz. sonuçta birine "hangi takımı tutuyorsun" diye sorarken üç büyükleri düşünerek soruyoruz, kültür bu çünkü.

    şimdi işte son zamanlarda birçok yeni stadyum yapıldı bildiğiniz üzere, yani artık anadolu'da da futbol maçı izlemeye gitmek bir zulüm veya fedakarlık değil, hafta sonu aktivitesi haline gelecektir bu yeni stadyumlar ve onların etrafında oluşacak yapılanmalar ile. üstüne, anadolu kulüplerinin getirdiği yabancılar ile birlikte, ortaya daha önce şahit olunmamış bir seyir çıkıyor.

    ama aziz gibi hıyarlar "bunlar çok güçlü oldu yav, şu yabancı sınırını geri getirelim" dedikçe, yukarıda yazdıklarımın hepsi boşa gidecek. anadolu kulüplerinin yönetimleri adam olsa zaten bu yazdıklarımın farkında olup, devamının gelmesi için bir duruş sergilerlerdi. tabi bir de işin için siyaset de girince, pısırık ve vasıfsız bu yönetimler, çok rahat yok sayılabiliyor.

    bu da böyle bir fikir, bakış açısı ve bilinç katar inşallah okuyana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın