aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4516
    utanmazlar, bir özür yok, olaylar hakkında olumsuz hiçbirşey yok. bunlar yüzünden galatasaray taraftarı aileler, kadınlar, çocuklar maça gelmez, maç izleyemez oldu, hala biz galatasaraylıyız diyorlar.

    --- alıntı ---

    baskonia maçı sonrası kamuoyuna !

    baskonia maçında yaşananlardan sonra açıklamamızdır!

    israrla anlamak istemeyenlere tekrar hatırlatıyoruz.

    ergin ataman konusunda önceki haftalarda yaptığımız açıklamalar kamuoyunun hafızasındadır.

    öncelikle şunu herkes bilmelidir ki bizim için hiç bir başarı ve kupa galatasaray değerlerinden önemli değildir ve asla olmamıştır.

    ultraslan'ın ergin ataman konusunda duruşu nettir ve bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğimiz herkes tarafından öğrenilmelidir.

    israrla hatirlattik, hatirlatiyoruz!

    ergin ataman, karşıyaka maçında protokol tribününde şube yöneticimiz murat özyer'in darp edilmesinden sonraki hafta abdi ipekçi'de yöneticimiz murat özyer'in sağda solda darp edilmeyi "hak ettiğini" söyleyen ve tweet atan medya mensubu ismail şenol'un aleyhinde yaptığımız protestolardan sonra ergin ataman şube yöneticimiz murat özyer'den yana değilde, darp edilmeyi hak ettiğini söyleyen ismail şenol'un yanında yer almıştır ve yöneticimiz murat özyer'e yapılan saldırı galatasaray camiası ve bizlere yapılmıştır.

    yetmezmiş gibi galatasaray camiasını tehditvari söylemlerle galatasaray spor kulübüne "galatasaraylilik bu değildir!" başlığıyla galatasaray taraftarina karşi ultimatom yayinlatmasi, kulübümüze gerekirse şubeyi kapatiriz veya küçültürüz tehditlerini söylettirdiği gün ergin ataman bizim için bitmiştir.

    son olarak artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve bizlere fütursuzca saldırı içinde olan her kim olursa olsun gerektiği gibi cevabını gerektiği yerde ve zamanda almaya devam edecektir.

    yönetim istifa, ergin ataman istifa!!!
    herkes gider biz kaliriz! biz galatasarayliyiz!

    ultraslan

    --- alıntı ---

    http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=4124
App Store'dan indirin Google Play'den alın