• 557
    kulübün en çok üzeriline gelinen şu zamanda başımızdaki adamların bunlar olması çok ama çok büyük şanssızlık. bunlar dik duracak ve zor zamanda, zor kararlar alacaklar ha? bi bak şuna: http://gss.gs/c1H

    tamam gidip malum zihniyete kafa tutun demiyorum. nihayetinde ülkedeki tek güç olacaklar muhtemelen 16 nisan'dan sonra. kaldı ki şu an bile en ufak bir çıkar çatışmasına girdiğinde yakıyorlar. ama bir karakter gösterin, yerine göre davranın. en azından bir şey yapın yahu. misal ünal aysal yeri geldi çıktı cumhurbaşkanının düzenlediği geceye katıldı, yeri geldi twitter yasaklandığı gün twitter.com/galatasaraysk baskılı formalarla takımı sahaya çıkardı. kulübün boynunu eğdirmedi kimseye. borçsa borç. 25 milyonluk kulübü kapatacak değiller ya? yüz milyonlarca euronun döndüğü türk futbolu galatasaray olmasa bu paralar edebilir mi lan? kimi temsil ettiğinizin farkına varın.

    tamam diklenmeyin ama bu kadar da ezdirmeyin kendinizi. kuduz köpek gibi saldıranlara az sesinizi çıkarın. çıkarmıyorsanız bile mesela bir takım orospu çocuklarının programlarına artık bağ-lan-ma-yın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın