• 42
    başarıya ulaştıran altyapı kavramı bir kaç temel unsurdan oluşmaktadır.

    1) bütünsel eğitim
    2) demografik özellikler
    3) istikrar
    4) uygulanabilirlik

    neden bütünsel eğitim ?

    ister 8 -10 yaş ister 14 - 16 yaş grubu olsun, bu çocuklar okul eğitimini ayrı futbol eğitimini ayrı yerde aldığı takdirde çevresel faktörler, zaman planlaması ve kişisel gelişim konusunda sıkıntılar yaşıyorlar. la masia benzeri sistemlere baktığınızda hem okulu hem sporu birleştiren ve bir hayat felsefesini yıllar boyu aşılayarak bu çocukları geliştirip daha profesyonel hale getiriyorlar. bütünsel eğitim hem okulu hem sporu birleştirip dil eğitiminden diksiyona yemek alışkanlığından uygun spora yönlendirmeye kadar bir çok konuyu çözümlüyor.

    demografik özellikler

    bu konuda bulunduğumuz coğrafya tam bir nimet. milyonlarca genç keşfedilmeyi bekliyor. milyonlarcası ise doğru yönlendirilmediği için başarısız oluyor. doğru bir altyapı metodu bu gençleri keşfedip bir maden misali işlemeyi sağlıyor. ilk olarak testler yapılıyor hangi spora uygun olduğu belirleniyor oraya yönlendiriliyor. bu sporda başarılı olması için çalışması gereken idman saatlerine kadar hesaplanıyor. bunu uygulayıp olimpiyatlardan futbola dek bir çok başarının geldiğini görüyoruz. zamanında avustralya, yakın zamanda çin, futbolda almanya ve belçika. özellikle fransa. kulüp bünyesinde belçika takımları ile son dönemde monaco ile m. city altyapı için yatırımlar yaptı, yapıyor.

    istikrar şart !

    sabır kurtuluşun anahtarı. yapacağımız yatırımı istikrarlı bir şekilde geliştirdiğimiz sürece başarı mutlaka gelecektir. altınordu'yu tebrik etmek gerek. lakin galatasaray bunu uygular ve güzel bir yatırım yaparsa her branşına müthiş yetenekler çıkartacaktır. türkiye'nin en büyük camiası olarak geleceğimize yapacağımız yatırım bizi devlerle yarışır hale sokacaktır.

    uygulanabilirlik ?

    bu noktada galatasaray kulübü kendi bünyesinde türkiye'nin en büyük spor lisesini oluşturmalı ülkenin dört bir yanından çocuklarımızı spora teşvik ederek ahlaklı yetenekli sporcu bir jenerasyona öncülük etmelidir. gereken bütün bilimsel çalışmalar, yatırım maliyetleri hesaplandığında harcanacak miktar bruma'nın bonservisi bile etmiyor. kaldı ki böylesi bir yatırım ülkeye de örnek olacak devlet desteği de gelecektir. gelecek altyapı da, gelecek bu topraklarda. yeter ki inanılsın. inşallah vizyonu olan abilerimiz böylesi projeler ile hem kulübün hem de ülkenin kaderini değiştirirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın