• 34
    club atlético de madrid vs. leicester city
    borussia dortmund vs. as monaco fc
    fc bayern munich vs. real madrid cf
    juventus f.c. vs. fc barcelona

    eşleşmeler yukarda.

    ilk eşleşmeden atletico rahat çıkacaktır. kendilerini kupa yolunda sadece diğer ispanyol ekipleri zorlar bence, belki biraz da juve.

    ikinci eşleşme hakkında birşey diyemem ama monaco biraz daha önde gibi duruyor. dortmund son dönemde biraz toparlandı ama tökezliyorlardı öncesinde.

    üçüncü eşleşme, ancelotti vs zidane. kadroları eşit sayılabilir, ortasaha biraz daha madrid önde, ama diğer pozisyonlarda bayern diyebilirim. bayern bir önceki senelerdeki kadar dominant oynamıyor. yanılmıyorsam ligde 8 maçta 85. dakikadan sonra gelen gol ile puan almışlar. bence bu kura'da biraz öndeler, hatta atletico madrid hariç tüm takımlara karşı favorim bayern, ama atletico madrid bildiğiniz bayern kriptoniti.

    4. eşleşmede barcelona biraz daha moralli, kadro olarak yine biraz önde form durumu ise ortada. barcelona 3-4-3'e geçtiğinden beri fena değil. bence barcelona çok az bi farkla daha önde bu eşleşmede.

    gönlüm juventus - atletico madrid finalinden yana bu sene. ama tüm takımlar güzel futbol oynuyor ve kaliteli maçlar bizi bekliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın