resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1073
    sakatlıklar nedeniyle boş boş eleştirilen hocamız için yapılan haberlerle ilgili bir kaç metin paylaşacağım ki okuduğumuzu iyi anlayalım.

    ilk olarak resmi sitemizden 14 mart 2017 tarihli idman raporunda aynen yazanı koyuyorum.

    ahmet çalık, lukas podolski ve lionel carole, kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı.

    ne diyor? çalıştı diyor. tedavi edildi demiyor. çalıştı diyor. demek ki sakat, oynayamaz gibi durum değil. takım doktoru yener ince'nin dediği gibi bazı oyuncuları korumak için zaman zaman bu tarz programlar uyguluyorlar. hatta 11 mart 2017 galatasaray gençlerbirliği maçından sonra yener ince ne dedi? carole'ün daha erken çıkmasını bekliyorduk, durumundan zaten haberimiz vardı, beklediğimizden daha çok oynadı. kritik bir durumu yok anlamında açıklamalarda bulundu.

    ikinci olarak genelde haberleri doğru çıkan futbolarena sitesinin haberinden;

    nevzat dindar'ın iddiasına göre, hafta sonunda trabzonspor ile karşılaşacak olan galatasaray'da lukas podolski, ahmet çalık ve lionel carole de sakatlandı. bu konu hakkında yaptığımız araştırmalara göre sarı kırmızılı takımda sağlık kurulunun programı dahilinde bugünkü antrenmana katılmayan lionel carole, ahmet çalık ve lukas podolski'nin, hafta sonunda sahada olacağı belirtildi.

    bu sitenin haberine göre 18 mart 2017 trabzonspor galatasaray maçında sahada olacaklarmış. yani neymiş? öyle abuk subuk, yalan yanlış haber yapanların gazına gelmemek lazım. okuduğumuzu iyi anlamak, iyi araştırmak lazım. ilk antrenmanları ile ilgili ben de tudor'a ilişkin çekincelerimi bir entryde belirtmiştim. arzu edenler açıp okuyabilir. ancak olmayan şeyler üzerinden her hangi birine saldırmak, üstüne bir de yanlış yönde yönlendirmek için defalarca haber yaptığı bilinen insanları dikkate alarak bunu yapmak beni çileden çıkarıyor.

    ayrıca diğer sakatlarımızdan eren floryadaki zemin yüzünden sakatlanırken, chedjou topun dikeni nedeniyle sıkıntı yaşıyor, hakan balta ise bel spazmı geçirdi. yani bu üç oyuncudan ikisinin suçlusu herhalde tudor değil. geriye kaldı de jong ve semih. semih'in bir sakatlık geçmişine bakılsın ondan sonra değerlendirelim bence. bunda da tudor'a çok laf edemeyiz. de jong kaldı geriye. hadi bu da tudor nedeni ile olsun. tek bir oyuncu yani. adam kendi idmanlarımın yüzde 16-17'sini yaptırdım diyor. bu kadarını kaldıramıyorsa de jong ya da herhangi bir oyuncu buyursun gitsin zaten.

    sonuç olarak biraz araştıralım, okuyalım. sosyal medyada gördüğünüz her şeye mutlak doğru diye atlamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın