• 237
    yine galibiz. yine otturduk sasilari keyfim yerinde. cok okudugunuzdan degil de yazasim geldi iste.

    sakatlar otursun kalan saglar bizimdir. bu gidisle paftan takim yapicaz ama onlar da kaslari kopa kopa kosacaklar belli. yeter ki kossunlar aga, yeter ki dikine oynasinlar, yeter ki iyilesme ortalamasi sakatlik ortalamasinin uzerinde olsun. 30 kisi haftada 1 maci kaldiramiyorsa zaten yapacak bisey yok.

    eh it gibi kosunca calisinca cabalayinca allah da yuzumuze bakiyor. emegimizi odullendiriyor.

    tolga'ya yazik oldu. bir turlu sevdiremedi taraftara kendini. en kotu gunu bugunse ben yanindayim be tolga. yaptigin lakayitligi kaldiracak kredin var hala bende. kosuyorsun pres yapiyorsun top kapiyorsun pas atiyorsun allah icin, ha kazmasin, ofansif katkin pas harici sifir ama su ortasahada benim icin ilk yazilacak isim yine sensin. seneye ortasahada iki melo olsun yedekleri de sen ol raziyim. yuhalanacak kadar kotu bir pozisyondu ama o yuhalama bir sabri yuhalamasi degildi.

    selcuk son dakika frikik goluyle beni evde sevince bogdu. lakin 1 cicekle bahar olmaz. oyun icinde hala kotusun. belli ki tudor kulaklarini cekmis daha fazla ileriye oynamak istiyorsun ve bunun icin daha cok etrafinda donuyorsun ama icindeki aslan(!) hep geriye oynamak aslinda. tugay'in son donemleri, bam gibisin, hep bir elinle geriyi isaret etmeler. hem futbol olarak hem maas olarak yuksun.

    rodriguez yildizdi dun. podolski ha keza. bu adami 2.700'e satmak gercekten yonetim basarisi. antalya falan kafayi yiyordur biz nasil alamadik ayni fiyata diye. dusunsene japonya'ya sattilar diye susuyoruz biz de. antalya'ya ayni fiyata satilsa ne olacakti? alt tarafi 2.700 la. yazin besiktas 3'e alsa podolski'yi ne olacak mesela? biz baska bir podolski bulmus olabilecek miyiz?

    tudor baba, esseklerin kaslarini koparmaya devam. kaslar koptukca bizim gonlumuzden sana sevgi kopuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın