resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 993
    başlığına yazan bir çok renktaşın ne yazık ki kendisini televizyondaki yorumcuların söyledikleri mantıksız cümlelerle eleştirdiği teknik direktörümüz.

    defansif bir anlayışla oynattığı için büyük takım hocası değilmiş ve de olamazmış. defansif bir oyun oynatarak başarılı ve büyük hoca olmuş bir çok teknik adam var. ilk olarak aklıma gelenler: mourinho*, conte*, ve türk basınının ilahı lucescu*

    sezonun bu döneminde kondisyon yüklemesi yapılmazmış, sebebi de oyuncular sakatlanacağı için sezon sonunu getiremezlermiş. bizim takımdaki oyunculara zaten sezon öncesi kondisyon yüklemesi yapılmadığı için bırakın sezonun sonunu maçın sonunu getiremiyorlardı. kondisyon artık iyi oynamanın temel şartı. kondisyonu olmayan takımlar zaten maçın sonunu getiremedikleri için son dakikalarda yedikleri goller yada son dakikalarda baskı kuramadıkları için çok sayıda puan kaybederler.bu sezon yaptığımız maçlarda bu 2 duruma bir çok örnek mevcut. sonuç olarak yazın yediğin hurmalar kışın...

    ağır antrenman yaptırdığı için oyuncular bunu kaldıramayıp sakatlanıyorlarmış. televizyonda yorumcu olmuş başarısız teknik direktörlerin klasik deyişiyle en iyi antrenman maçmış. siz hayatınızda çalışmadan başarılı olabilen kaç kişi gördünüz. oyuncuların sakatlanmalarının asıl sebebi teknik direktörü istedikleri gibi yönlendirip sezon başından beri doğru düzgün çalışmamaları. düşünün ki bir konuda sunum yapacaksınız, konuya çalışmadan yaptığınızda mı, önceden konuya çalışıp yaptığınızda mı başarılı bir sunum gerçekleştirirsiniz?

    igor tudor galatasarayda taraftara umut veren çok az şeyden bir tanesidir. ben kendisinin maç kazandıkça elinin güçleneceğini ve bu tarzda eleştirilerin de azalarak biteceğini düşünüyorum. kendisinin de gerçekten iyi bir teknik direktör olacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın