resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 974
    fizik kondisyon ligin bu sürecinde yüklenmez. bu bile ne kadar zayıf olduğunu göstermek için yeterli aslında. allah korusun kalıcı sakatlık yaşatırsın futbolculara.

    hafif yüklemeler yapılabilir. ama bir anda böyle yükleme hem zararlı hem de hatalı.

    ekleme:

    disiplin başka bir şey fiziksel yükleme başka bir şey. futbolcuların fiziksel yükleme planlarının yaz kampları ve devre arası kamplarda yapılmasının bir nedeni olabilir mi sizce? yani yoksa bu bir gelenek diye mi böyle yapılıyor zannediyorsunuz?

    bunun disiplinle bir alakası yok. bu bir hatadır. hem de önemli bir hatadır. dediğim gibi eğilimli bir oyuncunun ciddi şekilde sakatlanmasına da neden olabilirsiniz. mesela magath. adam komando eğitimi yaptırır. ama yapılması gereken zamanda yaptırır. tudor'un yaptığı ise şov. başka bir şey değil. lig şu an devam ediyor. bu takımdan bir halt olmaz tamam da bir şekilde ilk 4 içinde olmamız lazım. bu da bir gerçek.

    bunu sezon başında yapsa ya da devre arası gelip yapsa, tamam diyeceğim. futbolcular robot değil. robota bile fazla yüklenirseniz devreleri yanar. makul bir iş değil bu. taraftar gazıyla teknik direktörlük yapılmaz. yaptığı yanlıştır. bu kadar net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın