aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4417
    her zaman aynı davranışı sergiledikleri için kendi içlerinde tutarlı olan bir oluşum. gelin anlatalım nasıl tutarlı olduklarını.

    adnan polat - adnan sezgin ikilisinin koskoca kulübü uçuruma götürdüğü günlerde eski açık'ta yönetim istifa diye adeta çıldırıyorduk. ama bu her devirde kendilerine bir sahip bulan arkadaşlar o zaman da yönetim istifa diye bağıranlara karşı kaba kuvvet kullanarak susturmaya çalışıyorlardı. sonrasında baktılar işler çığrından çıktı önce adnan sezgin'e bağırmaya başladılar. hala nedense kulübün bu hale gelmesinde büyük payı olan adnan polat'a bağıramıyorlardı. sonra kar topu etkisi gibi tepkiler o kadar çok arttı ki artık büyük başkan dedikleri ve 'saat kaç' demekten başka bir icraatı olmayan adama istifa et demeyi başardılar. demek ki o zaman da sucuk ekmekler anca bitmişti.

    günümüze geldiğimizde ise riva ve florya satılırken, takım çöp yuvasına dönüştürülürken ses çıkarmayan, mancini gelir gelmez tepki koyan bu arkadaşlar bunca zaman herkes yokuş aşağı bir şekilde gittiğimizi söylemesine rağmen sucuk ekmeklerin üzerine yattılar. dolayısıyla bu arkadaşların tutumları hiç bir dönem değişmedi. alabildikleri kadar harcırahlarını aldılar, yolun sonuna geldiklerini anladıklarında bindikleri at'ı değiştirip yeni gelecek olan kişinin mangal partisinde sucuk ekmek yemeyi beklemeye başladılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın