resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12189
    şu sıralar deli gibi özlediğimiz efsanemiz. daha önce kendisi hakkında ne kadar olumsuz konuştuysam hepsini geri alıyorum. ister parayı çok sevsin, ister bizi tekrar yarı yolda bıraksın, ister aslolan galatasaray deyip arkamızdan iş çevirsin. yeter ki geri gelsin. gelsin de şu kendini bir halt sanan beşiktaş taraftarına ağzının payını versin. eğer biz taraftar isek ve kulübün sahibi isek emrediyoruz gelsin takımın başına geçsin. yok eğer kendisi zaten komutanımız ise gelsin komuta etsin. kendisi zamanında hiç başımız öne eğilmedi. gidip kadıköy'de kupa da kaldırdık, beşiktaş'ı içeride dışarıda yendik, ilk yarıyı 2-0 geride kapatsak bile bir yolunu bulup maçı çevirdik vs. vs. vs. peki ya şimdi?

    gittiğinden bu yana altı tane teknik direktör geldi. altı tane sistem, altı tane anlayış, altı tane felsefe. sadece hamza ( ki dilerim kendisi hiçbir takımda barınamaz) o da oyuncuların kıpırdanmasıyla sezonu üç kupayla kapattı. diğerleri tamamen zaman ve para kaybı oldu. 27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçında hiç bu kadar çaresiz görünmemiştik belki de. iddia ediyorum o olsaydı şimdi on puan önde olan takım bizdik.

    galatasaray muhalefetine de diyecek bir şey bulamıyorum. anca yemek yiyip şov yaparlar. hiçbirinin elini taşın altına koyacağı yok. olan biz taraftara oluyor. kısacası dön gel!
App Store'dan indirin Google Play'den alın