• 16324
    isimlerden bağımsız olarak yalnızca ve yalnızca oynadığı futbolla adından bahsedilmesini istediğim kıymetlimiz, my precious*.

    galatasaray'ın bekası için selçuk'a da eyvallah denir sneijder'e de. yerlisine de yol verilir yabancısına da. gereken ne ise o yapılır. yapılmalı da. zamanında gerekeni, gerekenleri yapmadığımız için florya'daki futbolcuya dayalı düzen ortamı alıp başını gitmedi mi zaten.

    neydi peki gereken? hak etmeyene hak ettiğinin fazlasını vermemekti. hem kontratında hem de sosyal yaşamında. neydi gereken? az ve öz hamleyle ihtiyacımızı, ihtiyaçlarımızı gidermekti. 'çok olsun da nasıl olursa olsun' dememekti. olmamış ahmet'le sakatlık geçmişi can sıkan serdar'a 7'yi baymayıp o 7'yi ne alabileceğini aşağı yukarı tahmin edebileceğin -farazi yazıyorum- kjaer'e vida'ya gömmekti doğru olan.

    ben gruplaşmalardan, kaprislerden arınmış bir galatasaray futbol organizasyonu istiyorum artık. ben gole aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi sevinen bir ekip izlemek istiyorum artık. bu hiyerarşiyi kurmak, bu havayı yaratmak hiç de zor değil. yeter ki akılcı ve vizyoner hamleler yapılsın, kararlar verilsin.

    http://gss.gs/ZuK.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın