• 732
    edit: offtherecordboy ozelden mesaj atinca, yazdigim entry farkli dusuncelere sebep olabilir diyerekten editleyeyim dedim. uefa mevzuatina gore oyle 5 yil 3 yil bilmem kac yil seni men ediyorum diye birsey soz konusu degil. cezayi uygulayana kadar, men yersin. ne zaman cezayi uyguladin o zaman men kalkar. ha ben bunu niye dedim, bir formul bulana kadar (onu da 5 yil diye attim) seklinde dusundum. formul surec gerektiriyor onu buraya yazmiyorum simdi bu andavallar buralari okurlar uyanirlar falan. ayiktirmayalim. isteyen ozelden formulu sorabilir.

    5 yıl avrupaya hicbir takim gondermemeyi, uefadan ulke olarak cikarilmayi, super ligin, super amator kume ayarina dusmesini goze alirlar, ama yine de şike yapmış kulupleri kume dusurmeyi goze alamazlar.

    soz konusu galatasaray dahi olsa, dusurun arkadas. kume dusurun. ama dusurmezler...

    şimdi, şike kumpası nedir? açıklayalim; birilerinin yaptigi sike girisimini, sikeyi, usulsuz, gayri hukuki, hak gaspederek dinlemisler. kim bu dinleyenler? fetö'culer!!!! hukuksuzluk var mi? var. hukuksuz dinleyenleri evet yargila, cezasini ver. ama ortaya cikmis ve kamuoyuna yansimis ve montaj olmayan tapeler ne olacak?

    tutturdular bir, fetö kumpas yapti. e tamam kumpas yapti da, ortaya dokulen seyler ne olacak? hayir, ben mi yanlis tapeleri dinledim. ifadeler ne olacak? ben mi yanlis ifadeleri okudum?

    bilen biri varsa yesillendirsin. bu is tamamen kumpas kardesim, sen yanlis biliyorsun diyen objektif arastirmis ogrenmis olan varsa soylesin de yanlis seyleri dogru bilmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın