• 3
    sigaraya alternatif çıkarlına elektronik ürünü kullananlar kulübü.

    en güzel likitlerden biri one hit wonder'ın milkman likitiymiş. hatta ben sırf damlatma sorunu yüzünden ve beğenmediğimden bırakıyordum ki bu harika likitle tanışıp geri dönüş yaptım. uzun soluklu içmedim o yüzden bıraktım bırakmadım diyemem ancak keyif için birebir.

    en güzel atomizerlerden biri griffin markasının atomizerleri. ben yeni bir sipariş daha verdim bu atomizerden. damlatma sorunu var yeri geliyor damlatıyor maalesef.

    18650lik ortalama 3000mah lık pillerden almanız gerekiyor. samsung note 7 telefonlar patlamaya başlayınca tüm dünyaya batarya dağıtımı yasaklandı. haliyle yurtdışından 2-3 dolara alacağınız ürün bir anda güzel ülkemde yüz liraya yakın satılmakta. pil konusunda da yardımcı olabilirim mesaj ile.

    kaliteli bir e-sigara atomizersiz, pilsiz ortalama 40-60 dolar arasında ancak o da güzel ülkemde 300-400 liralara ulaşıyor.

    bende evic marka vtec mini model var. çok fonksiyonlu ve ucuz bir alet. evic bu anlamda lider markalardan biri.

    pil patlama konusuna da gelirsek eğer kullandığınız pil markasız, aşırı ısınan ve kullandığınız e-sigara pili çıkarılmayan modellerse sıkıntı. pili çıkarılmayan model derken her e-sigara için geçerli değil dandikleri için çünkü içinde çok dandik piller kullanılıyor.

    ülkemize getirilmesi, resmi yollardan satılması vs yasak buna piller ve likitler de dahil.

    içimi güzel, keyif verici bunun yanında uğraştırıcı bir ürün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın