• 1
    sigarayı sayesinde bıraktığım, sigaradan daha az zararlı olan elektronik sigara kullananlar kulübü.
    bu kulüpte kullandığımız, tavsiye ettiğimiz ürünleri birbirimizle paylaşabiliriz. bu işe ben bile bulaştıysam inanıyorum ki aramızda bir çok kişi daha vardır.

    öncelikle tütün ürünlerini kullanmıyorsanız bu ürün size göre değil. çünkü yukarıda da dediğim gibi zararlı. sigaraya göre daha az zararlı sadece. tek iyi yanı bu.

    günde bir paket sigara içerdim. maç günleri bu artabilirdi hatta. bırakalı 1.5 ay oluyor neredeyse. yeri geliyor e-sigarayı 2 gün içmediğim de oluyor. o yönünü seviyorum zaten. bağımlılık derecesi yok denecek kadar düşük. kullandığım günlerde ise 10-20 çekimi geçmiyorum. 30 ml'lik bir likit bir ay gitti düşünün.

    sigarayı bırakana kadar kullanacağım için giriş seviyesi bir cihaz olan i just s aldım. hem fiyat olarak uygun hem de çok uğraştırıcı bir cihaz değil. sadece coil değişimi istiyor o kadar. ara sıra sızdırma yapsa da cihazdan oldukça memnunum. likit ise yerli üretim kullanıyorum. efkar'ın tütün aromalı reis ürününe yine efkar'ın mangosunu karıştırarak kullanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın