• 16311
    oldukça fazla para harcamasına rağmen, hala oldukça para fazla harcamak zorunda olan takım. üzülüyorum.

    seneye 4-4-1-1 ve kanatları ileri atacağımız 4-2-3-1 gibi dizilişlerle devam edeceğimizi düşünüyorum. kanatlarımız bekleri kovalayıp, beklerin açılmadığı pozisyonlarda rakip kanatları karşılayacaktır. böylece topun arkasında kalıp, defans arasına atılan topları elimizdeki stoperlerden birine yakalatabilirsek, savunma sorunlarımızı aşabiliriz. yalnız, kiminle?

    şimdi öncelikle bu takım ahmet çalık, tolga ciğerci, eren derdiyok, serdar aziz, garry rodriguez, cavanda, de jong derken, para harcadı. epey para harcadı. para yok denildiği halde epey para harcadı. takımın orta sahası hala kara delik gibi. seneye josue giderse, 10 numara pozisyonunda yedeğimiz yok. takımda sadece kanat rotasyonumuz yerli yerinde. cenk bile 2. kaleci için çok para alıyor ve oynadığı zaman o paranın hakkını veremiyor. kale rotasyonumuz bile yeterli, iyi değil. peki, hangi parayla adam alacağız? bu kadar adam aldığımız bir sezonun sonrasında yine bir bu kadar adam almak zorunda oluşumuz para ve zaman ziyanı değil mi?

    muslera ve linnes dedikten sonra düşünmeye başlıyorum. stopere koyacağım adamlardan birisi gidiyor, ötekisi uzun sakatlıktan çıkmış, beriki 35 yaşına geliyor, kalanlardan biri sürekli sakatlanan bir futbolcu. ne yapacağız? 2 adam aldığımız bölgeye, ertesi sezon tekrar adam alacağız.
    sol bek, takımda bir adet var. bir adet daha ucuza bulunur, alınır. burayı çözeriz. iyi bir takımla, carole de iyi olacaktır inancındayım. eksiklerini kapatması için son şansı verebiliriz.
    sağ bekte linnes'e güveniyorum ve beğeniyorum. artık sabri'den kurtulup şu yetersiz cavanda'yı yedek yapmamız lazım. ya da cavanda'yı da gönderip ucuz bir alternatif bulmamız. ne oldu? yine adam aldık. hatta belki bir sezon önce aldığımız adamı zararla gönderdik.
    orta saha kara delik. kimi koysak olmuyor. ya temposuz, ya geri pas severler kulübü üyesi, ya temposuz, ya sürekli sakat. asları bile yokken, yedeklerini de düşünmemiz gerekiyor.
    kanatlarımız fena değil. ama 10 numaramız? sneijder var, uzun süre de dursun. peki sneijder yokken takımın halı saha takımına dönmesi normal bir şey mi? en önemli oyuncun yokken, her zaman oynadığın oyunu oynayamayabilirsin. ama yedekten bir adam sokarsın o maça göre, o maçı o maçın taktiğiyle kazanırsın. biz bunu da yapamıyoruz ki.
    forvette podolski var. gidecek mi bilmiyorum. eren var, beni sürüncemede bırakıyor. ne yapacağız bilemiyorum.

    daha bunun dönecek olan tarık çamdal'ı falan var. düşündükçe geriliyorum.
    düşündükçe üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın