• 35
    yenebilecek miyiz sorusuna cevap vermeden önce, bu maçın neden pazartesine alındığının cevabını bulmak gerekiyor.

    ihtimaller; yayıncı kuruluşun isteğiyle diyenlere gülüyorum. çünkü bu hafta sonu maçları da pazar günü oynandı. saat 15.00'de fener, saat 19.00'da bjk. aynı formül uygulanabilirdi.

    cimnastikçilerin perşembe günü oynaması nedeniyle yorgun olacağı ve galatasaray'a yenileceği korkusu. evet bu ihtimal kesin ama ikinci sırada.

    asıl neden, derbiyi haftaiçine alarak galatasaray trübünlerinin dolmasının engellemek ve taraftar baskısının minimuma inmesini sağlamaktır.

    tff'nin cimnastikçilerin emrine girdiği çok net. hemde kör göze parmak misali milyonların gözü önünde neredeyse açık tecavüz şeklinde icra ediyorlar. rakiplerden çalınan puanların üzerine sadece queresma ve tosiç'e gösterilmeyen kırmızı kartları koyun yeterlidir her şeyi açıklamaya.

    bu iletişim çağında bu kadar açıktan tecavüz bjk'nin uzun vadede aleyhine olacaktır. bir daha ağlayıp şerefli ikinciliklerden bahsederlerse güleceğim.

    taraftarımız bu haksızlıklar karşısında pazartesi baskının en alasını koyarak tff'nin ve bjk'nin bu adaletsizliğine gereken cevabı verecektir.

    (bkz: 27 şubat 2017 galatasaray bjk maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın