resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 604
    ilk maçtan değerlendirilmesinin yanlıştır. fakat izninizle kendisiyle ilgili endişelerimi dile getirmek istiyorum.
    1) bruma'yı kadro dışı bırakması kesinlikle kabul edilebilir bir olay değil. bruma yanlış yaptı şeklinde bir açıklaması var; şampiyonluk yolunda en önemli maçta 2 puanın gitti, alsan belki bir ivme yakalayacaksın ve takımının en iyi oyuncusunu kesiyorsun.
    2) sene başından beri türkiye'desin galatasaray'ı takip etmişssindir en azından kendi maçlarında görmüşsündür, sabri, yasin, selçuk, semih gibi adamların yetersiz olduğunu görmedin mi? ya da bu adamlar çok iyi de biz taraftar olarak mı anlamıyoruz? semih isimli kazmayı sol bek oynatmak nedir? hem de maçın o ana kadar en iyisi linnes'i çıkararak bu kararı almak nedir?
    3) maç içinde taktik değiştirdi diyenler olmuş ama linnes çıktıktan sonra semih sola geçti, ben taktik değişiklik göremedim, ya da olduysa da en fazla 2-3 dakika için oldu, diyelim denendi 2 gündür başında olduğun takım için 3'lü defans risk değil midir?

    geldiği günde yaptığı bruma çıkışı burda patron benim mesajı vermek içindi, ama kendisinin elinde patladı. garry rodrigues kumarı ise belki de bize şampiyonluğu kaybettirdi. ben taraftar olarak acı çekiyorum emin olun. niyetim adam asmak, kaos yaratmak değil. ama lütfen elinizi vicdanınıza koyup değerlendirin tudor geldiği günden beri futbol adına hangi doğruyu yaptı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın