resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 411
    öncelikle bence aradığımız genç, başarıya aç , hırslı teknik direktör profiline uyuyor. başarılı olacağını da düşünüyorum.

    gelelim etik mevzularına. yaptığı tam anlamıyla takımını yarı yolda bırakmaktır. karabükspora hiç bir sempatim yok. geçmişte yaşanan emenike olayıyla da kalitesiz bir camia olduğunu göstermişlerdi. karabükspor bir şekilde lige yoluna devam ediyor. deplasman karnesi çok kötü ama evlerinde gerçekten çekinilen bir takım ve önlerinde kazanmak isteyecekleri bir fener maçı var. sonra sezonun ortasında hocan seni bırakıp gidiyor. bakın futbol tabi ki profesyonel bir spor. tudorun sözleşmesi olsa da sezon sonunda tekliflere göre başka bir takıma gidebilir. ama sezonun ortasında takımını yarı yolda bırakmak önce sana saygı duyan futbolculara sonra taraftara çok büyük saygısızlıktır.

    işin galatasaray boyutu ise daha vahim. genel kanı rakiplerimiz neler yapıyor biz alt tarafı parasını verip sözleşmesini fesh ettik şeklinde. fenerbahçe ve beşiktaşın yaptığı ahlaksızlarla galatasarayı kıyaslamamalıyız. onlar ne kadar şerefsizse biz o kadar şerefli bir takımız. bizim farkımızda bu değil mi zaten ? şikeyle , hile hurda penaltılarla şampiyon olmaya çalışan onlar, alnımızın akıyla şampiyon olan biziz. diğer açıdan diyelim ki seneye şampiyonlar liginde gruplardan çıktık. bunu gören her hangi bir yabancı takım igor tudoru istedi . tudor bizi bu durumun ortasında bıraksa nasıl olur sizce ? karabükspor camiasını sevmediğimi zaten söyledim. ama biz galatasaray camiasına , efsanesi metin oktay olan kulübe bu transfer çok açık şekilde yakışmamıştır. tekrar söylüyorum diğer takımlarla kıyaslamayın ; onlar yapar biz yapamayız. biz galatasarayız.

    son olarak ne olursa olsun galatasaray sevgisi her şeyden üstün geldiği için takımı ve hocayı sonuna kadar destekleyeceğim. ayrıca hocanın potansiyelli olduğunu ve başarılı olacağını da düşünüyorum. unutmadan, daha yüksek sesle #yönetimistifa .
App Store'dan indirin Google Play'den alın