resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12143
    kendisinin 3. döneminde ligi silip süpürüyorken şampiyonlar liginde 2. turlar çeyrek finaller geliyorken bu dönemin sonu da ilk gelişi gibi olacak galatasaray'ı avrupa'nın zirvesinde bırakacak diye düşündük hepimiz. tabi galatasaray'a yakışan karizmatik iş bilen ekonomiden anlayan başkan ünal aysal ile birlikte.

    ve bu dönem sonrası artık elit kategoriden aşağıya düşmeyiz diyordum. sonrası zamanındaki rijkaard gibi mourinho olur ancelotti olur guardiola olur yani bir üst seviyedeki bir teknik direktör olur diyorum. keza mancini de en kötü aynı seviyede hatta man. city ile şampiyonluk nedeni ile üst seviye sayılabilir. ama ne oldu ise mancini sonrası teknik direktör kalitesinde serbest düşüş gerçekleştirdik.

    çok güldüğüm bir caps formatı var çok muazzam olan bir before resmine fecaat olan bir after resmi ve altında kırmızı şerit ile osmanlı bile böyle çökmedi be yazısı. ulan harbiden de osmanlı bile böyle çökmedi be ! 6 senede fatih terim-mancini'den nerelere ...

    igor tudor belki gelecekte iyi bir hoca olacak belki şampiyonlar ligi kazanacak ama hem geldiği zamanlama hem mevcut yönetim hem mevcut durum ile bizde şu an başarılı olması hamza hamzaoğlu dönemindeki gibi ufak çaplı bir takım mucizelere bağlı. hocanın özelinde takımın şampiyonluğu inanılmaz başarı 2. liği başarı 3. lüğü normal olarak kabul edilebilir. beni kahreden ise herhangi bir şarta bağlı olsada galatasaray'ın kendi liginde şampiyon olması haricindeki bir sıralamanın başarı olarak kabul edilebilir duruma gelebiliyor olması.

    bizi bugünlere getiren herkese yazıklar olsun ! hepsi bize yaşattıklarının daha fazlasını yaşasın ! hepsi bizim üzüldüğümüz kadar üzülür inşallah çünkü bu bile bitirir onları !
App Store'dan indirin Google Play'den alın