resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12801
    ekonomik anlamda bir takimdaki girdi-cikti hesabinda buyuk pay sahibi olan futbolcugiller familyasindandir. altin portakalimizdir.

    soyle aciklayayim; sneijder gibi 4 tane adam olsa takimda -dunya yildizi olaraktan ayni ayarda- her sene gider 4 tane forma alirim. hic acimam. hem oyle taraftar formasi da degil. mac formasi!

    ne etti 159 * 4 = 636 tl. benim gibi 100bin taraftar boyle dusunse,
    636 * 100.000 = 63.600.000 tl.
    sana giren bu; senden cikan ne? 5 milyon euro * 4 dunya yildizi = 20 milyon euro. o da bugunun kuruyla yaklasik 75 milyon tl yapiyor.

    hah simdi, aradaki fark da, senin her sene sampiyonlar liginden alacagin para, ligi kazandiginda alacagin para, forma reklami, dunya takimi olmaktan kaynakli farkli pazarlarda yeni yatirimlar ve gelirler vs vs vs.

    ne oldu? gelir-gider dengesini saglayip, gelir konusunda ortaligin damina koydun. ne oldu? vizyon oldu. ne oldu? ekonomik atilim oldu.

    ama simdi sadece sneijder olunca ne oluyor? takimda oynamadi mi, puan kaybediyorsun! sampiyonlar ligini tehlikeye atiyorsun, lig sampiyonlugunu tehlikeye atiyorsun. ulan turkiye kupasi bile sneijder olmayinca, olmuyor.

    sen durma sneijder =5 milyon denklemini kurarak öt dur, haysiyetsiz, namussuz, vizyon dusmani herif.

    edit; gsstore'da 99 tl'ye firsat urunu olarak dusmus mac formasi. hah gordun mu? 2012-2013 ya da 2011-2012 yillarinda boyle indirim oldu mu hic? ben hatirlamiyorum. patir patir forma aliniyordu ki, surume gecmeye gerek yoktu. varsa bilen soylesin! neden? zira takimda dunya yildizi sayilacak; sneijder, drogba, melo, muslera, hatta gunahimi bile vermeyecek kadar sevmedigim çakma qral ve o donemde dunya stari olarak dusunulebilecek mr. yan pas vardi. ne oldu? cortingen strasse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın