resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 198
    şimdi kendisini neden istediğimizi madde madde açıklayalım.

    ilk olarak galatasaray'ın maddi anlamda sıkıntılı günler geçirdiği aşikar. en son iyi bir taktisyen olan teknik direktörümüz roberto mancini bu maddi sıkıntıdan dolayı takımadan ayrıldı. tudor'un yeterli kariyeri olmadığını düşünen arkadaşlar mancini'nin yeterli kariyeri olduğunu düşünüyordur herhalde. ha işte bu tarz hocalar hele de yabancı sınırı yokken transfer ister. hem de mancini'nin istediği gibi yüksek fiyat içeren transferler ister. tudor da ise böyle bir durum olmayacağını rahatlıkla tahmin edebiliriz.

    ikincisi tudor gibi çıkışta olan bir ve avrupa'da kariyerine devam eden bir adamı türkiye'ye getirmek tudor'u getirmekten ne kadar farklı olabilir? risk aynı risk. kaldı ki ligi tanıma olarak da tudor'un artısı var.

    üçüncüsü karabükspor'u izleyen herkes rahatlıkla söyleyebilir ki takım disiplini ve kondüsyon olarak üst düzeyde. bu da galatasaray futbol takımının en büyük eksiği. bunu gidereceğini düşünmek aptallık olmayacaktır diye düşünüyorum.

    dördüncü olarak başarılı olmayı isteyen bir adam ve galatasaray onun için çok büyük bir fırsat. slaven bilic, beşiktaş'ta kendini ispatladı ve şuan ingiltere'de. tudor'un bunu bilmediğini düşünmüyorum. o yüzden kukla olmayacaktır. başarılı olmak için tüm şartları zorlayacaktır.

    beşincisi kariyer ve karakter olarak takımdaki papazlara ezilmez. juventus formasını yıllarca giymiş ve hırvatistan milli takımının banko oyuncusu olmuş bir adam. üstelik bugüne kadar karabük'te gördüğümüz kadarıyla sert bir adam. zeljko obradovic gibi bir adamı överken bu adamı aynı hareketleri yüzünden eleştirmek bana saçma geliyor. takımın patronu benimi hissettirir yani oyunculara. sss tayfası ne yaparsam yapayım yine ben oynarım zaten diyemez. bu en son fatih terim varken hissedilen bir duyguydu takımda.

    ben kendisini bu sebeplerden dolayı takımın başında görmek istiyorum. başarılı olacağının garantisi tabiki yok ama tercih olarak yanlış gözükmüyor. yarım sezon boyunca takım jan olde riekerink ile zerre ileri gitmemişken hala destekleniyorsa bu adam üstüne koya koya ilerlerse iki sezon falan sabretmek gerekir. gelsin deneyelim. özellikle deneyelim dedim çünkü bu lafa takılan arkadaşlar var galatasaray deneme tahtası mı diye. sanki diego simeone veya antonio conte'yi takımın başına getirmiş olsak bunlar deneme olmayacak sanki. kesin başarı gelecek garantili değil hiçbir teknik direktör veya oyuncu. bunu yeterince deneyimlediğimizi düşünüyorum. o yüzden deneyelim lafına takılmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın